KARS / SARIKAMIŞ - Sırbasan İlkokulu

Sırbasan İlkokulu

SIRBASAN KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ AŞAĞI SIRBASAN KÜME EVLERİ NO 2 SARIKAMIŞ / KARS
Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
08.30/14.30
Okulumuz ve kurumumuza ait lojman soba ile ısınabilmektedir.
Uydu İnternet (VSAT)
Lojman
1 - Lojman okulumuzun bahçesinde bir oda ayrı bir mutfak ve salondan oluşuyor. Yaklaşık 9 yıldır kullanılmamış ve oturulabilmesi için tadilata ihtiyacı var.
Ulaşım
Köyümüzün okul saatlerine uygun düzenli bir ulaşım ağı bulunmuyor.Ulaşım ticari taksi ya da şahsi araçlarla sağlanıyor.Kış şartlarında yolda buzlanma ve yağış dolaylı sorunlar olabilir.
Servis Bilgisi
Okulumuzun malesef servisi yok.Günlük ulaşım için ticari taksi ya da şahsi araçlara ihtiyaç bulunmaktadır.
Köy
Sarıkamış ilçe merkezine uzaklık 33km. Kars il merkezime ize 84km´dir.